2008-03-05

Jag möter en Olbap!

När man har en blogg möter man ibland på lustiga små varelser. En gång i tiden blev jag besökt av en Jorm, vilket var ovanligt och lite spännande. Den här gången var det en Olbap som hälsade på.

Olbapar är sällsynta små ting. Wikia ger följande förklaring:

"Olbapar var uppenbarligen djur som hölls som husdjur av rymdpirater. De blev alla tvångsavrättade efter att ha lidit av negativa effekter från phazon [en hemskt radioaktiv substans från planeten Phaaze. Eftersom dessa kreatur aldrig egentligen har påträffats, så finns inget mer att veta."

Jag tror mig dock ha listat ut vad de negativa effekterna var. Olbaparna har blivit israelvänner och islamofober! På min blogg skriver Olbapen (som uppenbarligen undvikit att bli tvångsavrättad, vilket känns...lugnande?):

"Islam är en rasistisk och hatisk religion, i synnerhet mot judar, kristna och hinduer samt buddhister, de senare anser man vara lägre stående än djur, och avgudadyrkare - kuffarun - som ska avrättas eller konvertera till islam."

Stackars hinduer! De har de inte lätt, med dessa hatiska muslimer som irrar runt i indien och självmordsbombar och skjuter qassam-raketer. Hur ska det gå!

En Olbap?


Olbapen tycks ett tag ha hållt sig gömd, förutom små smygande gästuppträdandensionistiska bloggar, där han låtit sin radioaktivitet rinna ut i kommentarsfältet och t.o.m smitta andra besökare. På senare tid har han siktats lite här och var, senast på Tobias Lindqvists blogg, till dennes stora förvåning. Och det är klart. En sådan sällsynt varelse, näst intill fridlyst om det inte vore för de negativa effekterna, ser man inte varje dag.

Det enda som nu återstår är att lista ut vad den radioaktiva substansen består av. En teori, som får stöd av många vetenskapsmän, är att den kommer härifrån.

Kommit för nära en Olbap?

3 kommentarer:

Ida D. sa...

HAHAHAHAH...!
Kul. Bra skrivet.
Därför satte jag upp nya kommentarregler o snart ska jag skriva om islamhat i samband med MÖ-konflikten. Du inspirerar folk verkligen...:0)

gustav sa...

Jag har numera väldigt lite till övers för bade israelvännerna och de som försvarar diverse aktioner fran palestinsk sida, ja jag har snart sagt gett upp allt intresse för konflikten...

...men den här Olbap är för rolig! Han är ju överallt! Jag var inne och snokade pa diverse vänsterbloggar och han var överallt. Att man orkar copy/paste:a sa mycket!

För övrigt var det ett vansinnigt roligt filmklipp. Är det Ulf Ekman??

Hampus Eckerman sa...

Visst är det Ulf Ekman! Om söker på honom på Youtube tror jag det finns två till i samma vansinnighetsnivå. Och så finns det förstås det klassiska primalskri-klippet med Carola.

Jo, det var så jag började fascineras av Olbap. Precis överallt, med ungefär samma text, ibland med några personliga meddelanden om att någon skulle flytta till Saudiarabien.