2008-03-02

Om varför Israel hellre vill bli beskjutna av raketer än ha fred

Jag har en ny text som ligger på Rawia Morras blogg. Den handlar om Hamas enkelsidiga vapenvilor med Israel som alltid bryts av israeliska attacker. Läs den här!

Texten var från början en kommentar till den här bloggposten.

6 kommentarer:

Magnus Lindberg sa...

Gulligt. Men raketregnet slutade aldrig för ett ögonblick under Hamas vapenvilor så vad gör det för skillnad för Israel?

Hampus Eckerman sa...

Om vi utgår från att du för en gångs skull sa ett enda sant ord antar jag att det spelar samma roll som Israels deklarationer om mänskliga rättigheter som aldrig följs.

Anonym sa...

Magnus,

Du kan också kyssa mig någonstans!

Jävlar! Inte en enda vettig människa bland israelkramarna! Hur i helvete hittar ni varandra? Det kan inte vara så roligt för israelerna att ha så många idioter i släptåg! Ni ökar bara deras skam!

Magnus Lindberg sa...

Men Hampus,

Oavsett vad du tycker om mig eller Israel måste ju t o m du förstå att Hamas vapenvilor är fullständigt ointressanta om det inte gör någon skillnad i sak för Israel. En vapenvila från Hamas innebär bara att PFLP, Islamiska Jihad, Al-Aqsa martyrerna och Tanzim står för terrorn istället.

Så länge Hamas med vapenvila inte menar att man tänker kontrollera sina och sitt oppositionspartis väpnade grupper har Israel ingen anledning att gå med på någon vapenvila.

Hampus Eckerman sa...

Om du säger att en vapenvila från Hamas inte gör någon skillnad ljuger du så du blir blå.

Hampus Eckerman sa...

Tog bort inlägg av anonym knäppgök som tjoade om antisemitiska världskonspirationer.