2008-02-15

Cthulhu till president!

Här är en kul liten snutt där den amerikanske, republikanske presidentkandidaten John McCains ord satts in i en musikvideo:


Själv undrar jag mest över varför svenska tidningar är så fokuserade på samma kandidater hela tiden. Obama. Clinton. McCain. Uppenbart är ju att de missar den viktigaste och mest intressanta presidentkandidaten av dem alla. Cthulhu!


Cthulhu hyckar inte! När stjärnorna står rätt kommer han upp och förtär jorden. Våra sinnen kommer att tryckas ihop till en skrikande massa när vi inte kan förstå de fasor som följer. Slå det FOX News!


Och visst går det bra att sänka skatterna när hela den offentliga sektorn är uppäten? När vägarna raserats och ingen finns kvar att köra bil på dem ändå? Tänk så mycket vi sparar på underhåll!

Rösta Cthulhu - Varför acceptera den mindre onskan?

1 kommentar:

Peter sa...

Jag håller till fullo med dig! Alla de andra kandidaderna är blott amatörer som låtsas att de vii människorna väl. Det är bara Cthulhu som säger som det är: Jag tänker krossa dig och den mänskliga civilisationen! Men, kall och grym som han är suger han naturligtvis på tabletten genom att först plåga oss med de "smådiktatorer" och gårdfarihandlare i massmord som har dykt upp genom världshistorien: Attila, Nero, Hitler, Stalin, Bush - alla har de Cthulhus slemmiga adelsmärke i sina pannor. Vilken lycka att han drar ut på vårt lidande! Men snart ska vi få skåda hans fulla majestät när han, åtföljd av sin utrikesminister Azathoth, sin krigsminister Yog-Sothoth och sin tortera-mänskligheten-med namnlösa kval-minister Shub Niggurat, stiger upp ur havet för att ge oss det vi mest av allt förtjänar: tjutande, vanvettig fasa!

"Jag är Cthulhu, och jag godkänner detta meddelande!"