2007-11-12

Twisted Sister till Sverige

Nu, den 14;e november, kommer det gamla klassiska hårdrocksbandet Twisted Sister att spela i Sverige. Själv har jag alltid varit förtjust i bandet som gjorde stor succé i TV:s "Bagen" med deras rockvideos för "We´re not gonna take it" och "I wanna rock".

Vad de flesta inte känner till är att just Twisted Sister var ett av de band som tidigare pekades ut av årets nobelpristagare Al Gore, som ett ondskefullt rockband som inte skulle få utsätta stackars oskyldiga barn för fara. Likt vår lokale tokstolle Siewert Öholm trodde Al Gore på samhällets undergång om barn fick höra texter med anspelande på sex eller andra skamliga företeelser.



Al Gore och Dee Snider från dokumentären "Headbangers Journey"

Al Gores makt var dock lite större, han satt vid denna tidpunkt i den amerikanska Senaten, och de senatsförhör som hölls med Twisted Sisters sångare Dee Snider hör nog till det roligare i hårdrockshistorien. Hela utdraget hittar ni här.



Siewert Öholm har de kristnas skräck för hårdrocken

Siewert Öholm verkar mest fått tokspatt över det hårdrocksbandet WASP (som han enligt egen teori tycker betyder "We Are Satans People"). Som av en slump kommer även WASP spela i Sverige. Kankse kan vi se en demonstrerande Siewert Öholm med plakat i handen, läsandes dikter om onda hårdrockare?

Inga kommentarer: