2007-11-16

Låt funktionshindrade få prostituera sig!

Läser i Expressen om en Schweizisk "välgörenhetsorganisation" som vill erbjuda sex "för en billig penning" till funktionshindrade. Betalda volontärer (en aning märkligt begrepp) ska ta 900 spänn i timmen. "Here we go again", som Hillevi Wahl uttrycker på sin blogg.

Egentligen är det ju helt fel tanke i det hela. Principen om att de stackars funktionshindrade som är så desperata att de måste få rätt att köpa sex av andra. Som om deras situation är så mycket anorlunda än för vanliga svenska blyga män som inte vågar gå och bjuda upp en kvinna.

Johan Nordansjö, CP-skadad idrottsman uttalar sig:
"Om man inte har någon partner och har svårt att få kontakt med andra ska det gå att köpa sex utan att vara kriminell."

Vad sägs om en alternativ lagstiftning? Gör det lagligt för funktionshindrade att prostituera sig. Då kan Nordansjö sälja sin kropp till vem han vill. Möjligtvis blir det kanske mest kinky-folk med fetishistiska böjelser som främst söker sig till funktionshindrade, men om Nordansjö är så desperat borde väl det vara ok.

Jag lovar att betala för en avsugning, om inte annat för att göra honom glad.


2 kommentarer:

nicklas eriksson sa...

Eh va? Det är redan lagligt att sälja sex men inte att köpa. Nordanskogs idéer är direkt förkastliga. HAN kam ju med den logiken ta jobb på bordell så skulle han kunna få mycket sex.

Nä men allvarligt, den här idén om statliga bordeller som han ville ha igenom för ett antal år sedan är åt helvete! Jag vill inte bli tvungen att suga av gubbar för att slippa få det som är kvar av a-kassan indragen!

Fast Nordanskogs vision kanske bara gäller fasta tjugoåriga tjejer som ska "jobba" på de där bordellerna..?

Hampus Eckerman sa...

Gör en Lex Nordanskog då som gör det lagligt att köpa sex specifikt av honom! Det måste ju göra honom lycklig.