2007-11-06

Frankrikes president mossad-agent?

Tidningen Wired har en artikel om turism i Bhagdads gröna zon. Uppenbarligen har den amerikanska militärens Central Command gjort en särskild besöksguide till zonen. Så var har guiden att säga? Jo, lilla venedig med dess broar och fontäner sägs vara särskilt vacker. Tidigare besöktes den av Hussein och hans högsta myndighetspersonal, men nu är det det nya styrelseskicket som tagit över allt. Där mår de nu bra i vad som beskrivs som "Udays kärlekspalats" med en särskild bio för utomhusvisning.

Andra "sevärdheter" är klocktornet som bombades sköts sönder av amerikanska trupper efter att de misstänkts för att avara en kryppskyttsposition. 14:e juli bron som förstördes vid första Gulf-kriget är en annan sevärdhet, för att inte tala om Palestine-hotel, där de journalister som bodde utan att vara inkapslade hos amerikanska förband besköts av amerikansk militär. Två journalister dog.Mer nyheter:
  • Israel föreslår att alla som vill bli medborgare måste svära trohetsed till Israel som en specifikt judisk och sionistisk stat, oavsett om de själva är judar eller inte, och avkrävas tjänst i den israeliska armén.

  • 2.3 miljoner irakier har hittills fördrivits från sina hem och lever på flykt inom landet. 83% av de fördrivna är kvinnor och barn. Utöver detta har 2 miljoner irakier flytt utomlands.

  • Judiska rabbiner förbannar George W. Bush och säger att orkanen Katrina, som förödde New Orleans, var G-ds straff för att avveckling av bosättningar i Israel.

  • Judiska pro-israeliska lobbygrupper i USA anklagas för att försöka driva fram krig mot Iran, trots att de flesta judar sägs vara mot ett krig. Samtidigt skriver Jewish Telegraphy Agency att lobby-arbetet mot Iran drivs direkt från Israel. IAEA däremot säger att de fått all information de frågat efter från Iran. IAEA konstaterar också att inga som helst bevis på ett iranskt kärnvapenprogram finns.

  • Den franska tidningen Le Figaro avslöjar att frankrikes president Nicolas Sarkozy tidigare jobbat som mossad-agent, närmare bestämt som en Sayan, en hjälpare. "Vi är övertygade om att den nya presidenten kommer fortsätta utplåna det anti-israeliska motståndet", sa Sammy Ghozlan, ordförande för judarna i Paris, vid Sarkozys utnämning.Dyngrak Mossad-Sarkozy vid G8-mötes presskonferens

1 kommentar:

Rawia Morra sa...

Jag hörde igår natt på arabiska aljazeera om en rapport som säger att 3.5 miljoner irakier är flyktingar inom landet.

Man vet med säkerhet att det finns minst 800 000 i Jordanien och 1.5 miljoner i Syrien. Så har jag hört att irakier tar sig även till Libanon.
Om man kan föreställa sig hur många har tagit sig till andra länder... det är helt ofattbart.