2007-11-13

Jihad mot de muslimska orcherna går vidare

Igår skrev jag om siten Jihad i Malmö och dess liknelse av muslimer till orcher. Jihad i Malmö tyckte dess inlägg var pinsamt och förklarade att de inte alls var konspirationstänkande och tvådde sina händer gällande en av de länkade artiklarna. Den andra artikeln rekommenderas dock fortfarande varmt.

Den artikeln handlar om "De Muslimske Vises Konspiration". Artikeln ligger på en site gjord av David Horowitz, mest känd för dessa citat:

"...en vanlig muslim som lever sitt liv som rekommenderat av Koranen, beter sig som en best som har avsatt sig sin frihet att använda sig av sin möjlighet att skapa oberoende värderingar över vem att hata och vet att älska. Som själlösa robotar hatar han/hon alla icke-muslimer. De har mänskliga kroppar, men deras sinnen har inte längre frihet att skapa oberioende värderingar."

"Osama Bin Laden var en god muslim, faktiskt en förebild och en av de mest troende på 1400 år av Islam."
"Det har funnits mycket tal i amerikanska media om skillnaden mellan 'moderata' och fundamentalistiska muslimer [...] Det finns ingen teologisk eller kulturell skillnad mellan dessa två."
"Jag har sagt vid otaliga tillfällen att det inte finns någon skillnad i det amerikanska samhället mellan fredliga muslimer och jihadister"
Nå, i det senaste citatet tror jag inte att det är den pro-israeliske jihadisten i malmö som menas. Det vore ju alltför mycket förtal. Annars har ju Jihad i Malmö en intressant kommentar i en helt annan post:

"Islam är en religion. Den kan givetvis diskuteras och kritiseras inom ramen för en teologisk debatt, men det är inget politiskt ämne. Islamism är däremot ett försök att göra en viss tolkning av islam till en politisk ideologi. Dessutom en ideologi med anspråk på att vara den enda tillåtna ideologin. Den kan och skall kritiseras politiskt!"

Jihad i Malmö borde skicka vidare det citatet till David Horotwitz och förklara för honom vilka felaktigheter han har i sitt tankesätt. Och sen sluta länka till hans artiklar. För inte kan det vara roligt att bli associerad till en person som umgås i kretsar som förespråkar den vita rasens överhöghet?

För er som själva vill ta en titt på David Horowitz, titta här. Samt på filmsnuttarna under.David Horowitz tror att änkorna från 11:e september var glada över sina mäns död
David Horowitz använder sig av bildförfalskning och utnämns i TV till världens värsta person

6 kommentarer:

Ida D. sa...

heheheh...
Jihad i Malmö kokar av sitt hat att han ofta tappar balans...
Det är ett berg av konspirationsteorier hos honom.
Att muslimer vill ta över VÄRLDEN, EU, att muslimer skapar sin undervärld för att ta över USA ... Det är vansinne. Ingenting annat. Vansinne.

Kerstin sa...

Japp, bättre. Svart bakgrund är en bedrövelse, åtminstone för oss över 45.

Hampus Eckerman sa...

Jag som *gillar* svart! Nåja, ibland får man inte välja själv.

Ida D. sa...

Hampus, Jihad i Malmö talar om att han kritiserar "radikala islam" men på hans sida finns det massor av bilder som är anti-islam globalt och han länkar ca 10-15 andra sidor som kritiserar den teologiska delen i temat islam.
deras kritik är också fördomsfull, stinker av okunskap och lögner.

Hans C Pettersson har samlat alla islamhatare och konspirationsteoretiker på sin blogg.
PS! Förskning i England & Tyskland har visat att ju mer man slår mot islam (på det här sättet), desto flera konverterar till den här religionen... :o) Kontraeffekt, alltså.
Jag ska försöka hitta länken om detta och kanske skriva om det på min blogg. Otroligt - men sant!

Hampus Eckerman sa...

Påminner om den tidigare försvarsministern Anders Björck. Varje gång han var i TV ringde folk till Svenska Freds och ville bli medlemmar.

Ida D. sa...

hhehehe..!
Ja. Kontraeffekt.
I Tyskland konverterar till islm
4 000 / per år. Och analytiker har skrivit att varje gång man ser Bush, eller liknande varelse i media - då konverterar 100-150 personer.
Islam är mest växande religion i världen just för att den blir slagen från alla möjliga hål. Det sa Luj den IX på 1200-talet: "Ju mer man slår muslimer - desto flera blir det"!