2007-06-24

Expressen låter bedragare skriva

Idag skriver Gabi Gleichmann (som jag tidigare skrivet om här) i Expressen om att muslimer är hemskt onda och elaka. Själv är han förstås snäll och god. Enda problemet är att Gabi Gleichmann är än känd bedragare. 1994 avslöjade Tidningen Z att han sålt förfalskade intervjuer till den norska tidningen Aftonposten och senare försökte han lura Tidens Tegn. Han tvingades senare avgå som ordförande för Svenska Pen efter att ha utnyttjat Taslima Nasrin i sina skriverier mot Islam. Kort sagt en bedragare.

Och uppenbarligen gillar Expressen att låta bedragare skriva. Tidigare har de låtit den bedrägeridömda Jesús Alcalá skriva på Expressens debatt-sida om Tsunami katastrofen till försvar för socialdemokraternas Lars Danielsson. Jesús Alcalá fälldes i domstol för missbruk av urkund och bedrägeri. Jag undrar bara hur de kan tro att folk ska lita ett endaste dugg på vad de skriver.

Nu väntar jag bara på att Expressen ska anställa Refaat El-Sayed för att skriva på deras ekonomisidor.

P.S. En person som påstår sig vara Gabi Gleichmann har svarat i den här tråden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har du något att anmärka i sak gällande artikeln, eller är du helt fokuserad på att förfalska och avsiktligen förenkla vad det är Gleichmann skriver?

Stödjer du själv de muslimska fanatikernas protester, och i så fall varför?

Hampus Eckerman sa...

Nu förstaar jag inte. Menar du att Expressen *bör* hyra in bedragare? Hade det inte varit bättre om de låtit någon annan skriva en artikel om muslimska fanatiker, någon som folk kunde lita på?

Om någon ska försöka försvara socialdemokraternas Lars Danielsson, är det inte mer trovärdigt om de inte fällts för missbruk av urkund?

Ida D. sa...

Ser du det, Hampus..! :-)
Trots att personen är lögnare eller bedragare - skriver han/hon någonting som sionister gillar, då struntar man i trovärdigeht.
Pro & israeler lyfter upp Ayan Hirsi Ali på sina blogg, trots att hon har ljugit om sin identitet, tvångsgifte i sin bok, m.m. o massor av afrikanska traditioner satte hon upp som "islamiska".
I USA är hon hos en kristen grupp "islam expert" o pro & israeler vinkar med hennes bok som mest autentiska beskrivningen av islam.
Nämligen, det är någonting som passar bäst att muslimer speglas på så sätt. Då har man möjlighet att fritt ta över deras mark, olja o strunta i deras mänskliga rättigheter.
Så är det bara.