2007-06-28

Israeldemokrater skriver mer hotbrev

Tog bort några inlägg från en rabiat Israeldemokrat som hotade att förfalska bevis om barnporr mot mig och skicka det till mitt jobb. En annan tokstolle försökte få mig att börja hata alla judar för vad Israel gör. Där har vi ytterligare anti-semitism från Israel-vännerna. Som om alla judar skulle vilja bli associerade med Israels apartheidpolitik.

Det säger en hel del om det debattklimat som drabbar de som vågar kritisera Israel. Hot, attacker, utfall, smädelser. Allt utom att diskutera sakfrågan. Jag antar att det är det som drabbar alla anti-rasister.

4 kommentarer:

Magnus Lindberg sa...

Vad är detta med antisemitism du skriver om? Hur tänker du då? Att Israel-vänner är antisemitiska för att de talar i judars namn, eller att de är antisemitiska för att araber är semiter?

Hampus Eckerman sa...

Jag skall ge dig en lång och detaljerad redogörelse över Israeldemokraternas anti-semitism i en senare bloggpost.

Uppenbart är dock att Israeldemokrater ser ner både på araber och judar. Ett sådant anti-semitiskt uppförande är att spy ur sig rasism, stödja Israel och sen påstå att man talade i judarnas namn, som om judarna skulle vilja bli asocierade med en apartheid-stat.

Anonym sa...

Hampus Eckerman,


Läser på din blogg att du kallar mig ”Expressens muslimätare” och påstår att jag är en ”bedragare” som varit ”dömd”.

Jasså!

Som skribent har jag publicerat ca 1.500 artiklar (varav drygt 800 på Expressen). Sju stycken innehåller ordet muslim och försvarar Salman Rushdies och Taslima Nasrins rätt att få leva mot fanatiska fundamentalister som kräver deras död.

Gör det mig till ”Expressens muslimätare”?

Och i vilken värld jag en ”dömd bedragare”? Ahmed Ramis eller tidningens Z:s lögner blir inte en sanning bara för att du okritiskt torgför dem.

Faktum är att jag har aldrig varit prövad eller än mindre dömd i någon som helst domstol eller rättsinstans för något som helst brott, vare sig i Sverige eller utomlands.

Dina ur luften gripna påståenden är ingenting annat än grovt förtal och ärekränkning.

Försök att använd ditt sunda förnuft lite. Tror du verkligen att Aftenposten och Tidens Tegn – om jag, som du hävdar, skulle ha lurat dem 1992 - hade låtit mig regelbundet medverka ända fram till år 2002, då jag på grund av nyfödda barn tog pappaledigt.

Har du minsta heder i kroppen, ber du om ursäkt och upplyser din läsekrets att dina påståenden om mig är falska, gripna ur luften.Gabi Gleichmann

Hampus Eckerman sa...

Hej Gabi, om det är du som skriver (alltid lurigt med anonyma personer).

Jag har aldrig skrivit Muslim-ätare, du har det däremot. Om det är ett freudianskt citerande får du själv tänka över. Och vad du tjatar om Ahmed Rami för förstår jag inte. Kanske är du kär i honom? Känner att du måste tala om honom.

Hur skulle jag kunna säga att mina paståenden är gripna ur luften när du själv säger att de är gripna från Tidningen Z? Vore inte det konstigt. Om du har anmält Tidningen Z för förtal och har vunnit publicerar jag gärna domstolens beslut på sidan här. Eller om du fått en ursäkt fraan Aschberg. Eller vad som helst liknande. Det lovar jag.

Att man från rubriken kan få intrycket av att du blivit fälld för ditt bedrägeri kan jag dock be om ursäkt för med en gång. Den som blivit fälld är Jesús Alcalá. Du har bara blivit fördömd. När jag är hemma i Sverige igen ska jag gräva upp tidningen och citera lite längre.

Dessutom tror jag du skrivit kommentaren under fel rubrik. Du ville skriva den här:

http://motbilder.blogspot.com/2007/06/expressen-lter-fllda-bedragare-skriva.html