2007-07-01

Judisk rabbin pläderar för massmördande av civila

Mordechai Eliyahu, tidigare Sefardisk överrabbin i Israel, skrev nyligen i sitt veckobrev till alla Israels synagogor:
"Det finns absolut inga moraliska hinder mot ett urskillningslöst dödande av civila under ett potentielt massivt militärt angrepp mot Gaza i syftet att få stopp på raketavfyrandet."

Hans son, Shmuel, tolkade det som att:
"Om dödandet av 100 araber inte räcker för att få stop på avfyrandet av Qassan raketer mot Israel, så måste 1,000 dödas. Och om inte det räcker, så 10,000 och 100,000 och t.om. en miljon. Vad som än krävs för att få dem att sluta."

Den israeliska "vänstertidskriftens" Yoel Marcus har liknande tankar och skrev nyligen om arabiska respektive judiska krigsfångar att: "Vi är värda mer".

Det påminner en hel del om Rabbinen Yaacov Perrins famösa uttalande: "En miljon araber är inte värda en judisk fingernagel".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Samma formuleringar förekommer ständigt i moskéerna, men då är det tydligen inte ett problem. Mein Kampf är en av de best säljande böckerna i vissa arabländer

Hampus Eckerman sa...

Hehehe, tillåt mig tvivla. Om du någonsin försökt läsa Mein Kampf inser du hur dumt påståendet är. Boken är en salig röra av trist rappakalja som ingen orkar ta sig igenom. Själv gav jag upp efter några kapitel och ströbläddrade bara sen. Sällsynt idiotisk bok.

Du får nog hitta en källa innan du kommer med det där vansinniga paståendet igen.