2008-04-11

Mossad-blog använder bedragare som förebilder

Bloggen Sleeping Mossad är i gång igen. Denna gång väljer man att plocka fram bedragaren Walid Shoebat som ett sanningsvittne:

"Under sin tid i PLO utförde han flera terrordåd mot Israel och satt i israeliskt fängelse. När han senare släpptes ur fängelset fortsatte han sin kamp mot Israel, flyttade till USA och fortsatte sin kamp från en amerikansk-arabisk studentrörelse. [...] Idag lever Shoebat i USA och spenderar all sin tid med att skriva böcker och hålla föredrag om mellanösternkonflikten. Shoebat, som har varit en del av den palestinska terrorn och har sett den från insidan har mycket intressant att säga."

Och det lät ju imponerande. Problemet är bara att Jerusalem Post avslöjat honom som lögnare (konstaterat av bl.a Mohamed Omar, Ali Esbati och Bulten i Bo).

En knapp för Shoebat och hans beundrare?


Som Israelnews konstaterat är Shoebat bara en av tre bedragare som utger sig för att ha varit tidigare terrorister. De andra är Kamal Saleem och Zachariah Anani. Mikey Weinstein, chef för Military Religious Freedom Foundation, beskrev deras inbjudan till en konferens om terrorism så här:

"Som att bjuda in O.J Simpson-immitatörer till en konferens om våld i hemmet."

Tom Quiggin, en av Kanadas "jihad-experter" menade att Anani inte "har den minsta grad av trovärdighet". Jerusalem Post skriver om Shoebat:

"Shoebats påstående om att han har bombat Bank Leumi i Bethlehem förkastas av hans familjemedlemmar som fortfarande bor i området och Bank Leumi säger att de inte har några uppgifter om att en sådan attack någonsin tagit plats.

Hans släktingar, medlemmar av Shoebat-familjen, är mystifierade över påståendet att "Walid Shoebat" skulle vara ett taget namn. Och Walid Shoebat Stiftelsens arbetsprocess är allt annat än transparent, med Shoebats påstående att den är registrerad som en välgörenhetsorganisation i staten Pennsylvania förnekat av kontoret för Pennsylvanias Statsåklagare.

Shoebats påståenden om att ha varit en terrorist vilar på hans berättelse om den påstådda bombningen av Bank Leumi. Men efter att ha kontrollerat arkiven säger banken att den inte har några uppgifter om en attack mot sin Betlehems-avdelning någonstans under den relevanta 1977-1979-perioden."

Enligt Jewish Post blev Shoubat pro-judisk efter "att ha läst den judiska bibeln". Månne var det 5 Mos. 20:10-17 eller Jes. 60:10-13?


YnetNews gör det ännu tydligare vilken roll Walid Shoebat idag spelar:

"Walid Shoebat, tidigare medlem i PLO:s militära gren som försökte lyncha israeliska soldater på 70-talet, är idag en av den judiska statens bästa PR-människor i kriget mot den palestinska terrorn."

Att ställa sig på den israeliska sidan och förtala och ljuga om hela världens muslimer är en lönsam sak idag. Shoebat är bara en av de bedragare som hoppat på tåget och vi lär se fler av dem i framtiden.

De kommer säkert också beundras av Sleeping Mossad.

Den amerikanske senatorn, krigshetsaren och israeldyrkaren Joseph Lieberman är en av de som sammarbetat med bedragaren ShoebatRättelse 2008-04-11: Jag läste fel vid datum på Sleeping Mossads-blog. Texten där var skriven innan Jerusalem Post avslöjade Shoubat som bedragare. Min text är modiferad efter detta. Självklart kommer Sleeping Mossad i sin tur modifera sin text så att alla vet att personen i fråga var en bedragare.

7 kommentarer:

michael.di sa...

Hampus. Kan du säga mig när Artikeln i Al-hamatzav är skriven? Eller är det relevant information?

Hampus Eckerman sa...

Tack Michael, för rättelsen. Jag såg fel och såg April istället för Mars. Nu är det upp till Mossad-bloggen att föra in rättelsen att mannen var en bedragare.

Skriver in en rättelse i texten.

Ida sa...

Det var länge sen jag klickte på länken för att komma till Sleeping Mossad.
Efter att man började jämföra Gaza med Monacko, då såg jag att det var värdelöst att öppna den där sida i överhuvudtaget.
Hur som helst, det syns tydligt o klart att man har stor "behov" av terrorister, som god argument att aggressivt terrorisera hela palestinska befolkningen.
Utan "terroristernas" närvaro, skulle det vara svårt att förklara sig inför världen om dödandet på 300 barn / per år, sanering av palestiniernas hus o trädgårdar, etc.
Bedragare behövs i så fall.
Det är jätte viktigt att lyfta upp de som representativa för palestinier. Hur kunde han i överhuvudtaget leva i USA som en "känd terrorist mot staten Israel..?" :o) ...att skriva böcker och att vara aktiv i olika organisationer..?! :o) ... hallllåååå...?! ...
Utan stöd och behov skulle han aldrig finnas.

Ida sa...

Nu ser jag..! :o)
I kommentarerna hos Sleeping Mossad står det att de som spränger sig i luften är MUHAMMEDANER (!)
Så mycket hat, att det räcker inte länge att säga terrorister, extremister, fanatiker...nej, man vill gå så närmare som möjligt till islam globalt o muslimer generellt.
Helt medvetet.
Och det som är mest komiskt i det hela är att folket där ser på en bedragare som helgon :o) Man önskar även att det blir några miljoner muslimer likadana som den där mitomanen..(!)

TACK GUD O LOV ATT DET ÄR INTE SÅ som publiken i sleeping mossad önskar :o)

michael.di sa...

Har du kollat årtal ochså?

Hampus Eckerman sa...

Gör ingen skillnad för min rättelse. Däremot väntar jag fortfarande på att ni mossad-agenter tar in en egen och tar avstånd från användandet av mutade palestinier.

Ida sa...

Nej, när man är redo att betala palestinier som ska uppträda på scenen som "islamhatiska ex-terrorister", och sen att tala om liknande mitomaner liksom heliga förebilder för alla muslimer...
då tror jag inte att man ska plötsligt reta upp sin text..!
Glöm det..! :o)