2008-04-10

Hatisk centerpartist vill samla rasister till fest

Den övertygade sionisten och folkmordsentusiasten Fredrick Federley är i farten igen. Tidigare, när Israel år 2006 bedrev sin folkmordskampanj mot Libanon, skickade Federley pengar till den israeliska armén för att den skulle kunna fortsätta sitt brottsliga förfarande med att bombardera civila med splitterbomber. Hans kollegor i centerpartiet var då chockade över Federleys ohöljda rasism. Bassem Nasr skrev i ett svar:

"Bidraget är något av det mest osmakliga och omdömeslösa inslaget i svensk politik i dag och kommer att förfölja oss länge. Centerpartister jag har pratat med uttrycker starkt missnöje, men även partiet måste tydligt och officiellt ta avstånd från våldet mot civilbefolkningarna och stå upp för våra värderingar, precis som vårt syskonparti i Finland. Fredrick Federleys eget förbund, Cuf, lade först ut artikeln på hemsidan men den togs snabbt bort igen, den finns inte ens kvar i arkivet. Det är lätt att avlägsna en artikel på hemsidan. Än svårare är det att återvinna trovärdigheten nästa gång vi säger att vi kämpar för de mänskliga rättigheterna."

Federley skulle skänkt pengar till soldaterna


Konkursmakaren Federley fick dock självklart stöd av islamofobiskt israelvänliga organisationer som FIDIM och Israeler.com som försöker sprida hat mot alla muslimer, ockupationsapologetiska grupper som Samfundet Sverige-Israel och massakerälskande, historieförfalskande islamofober som Dibbuk.

Federleys har därefter fortsatt sin kamp mot de mänskliga rättigheterna och för en apartheidstat i Israel. Året därefter blev han imponerad av den kristna falangiströrelsen i Libanon vars skapelse inspirerades av den nazistiska ungdomsörelsen. Falangisterna begick bl.a, med Israels stöd, mord på flera tusen civila palestinier, kvinnor och barn, i flyktinglägret Sabra-Shatila. Inte undra på att Federley blev fascinerad, särskilt som SLA (falangisterna) var så kända för sitt användande av tortyr. Sånt glädjer en "liberal" som Federley som säkert ljublade när han såg bilderna från Abu Ghraib.

Federley vill att denne mans mark stjäls i hopp om att han ska uppta väpnad kamp och då kunna kallas terrorist

Senare nästa år attackerade han Per Granstedt för att denne i SvD konstaterat att det var fel att föra en apartheidpolitik, vare sig det är i Israel eller i Sydafrika.

I början på detta år gladde sig Federley åt att israelerna stängde av strömmen för palestinierna, bl.a genom att förvägra oljeleveranser. Detta ledde till flera dödsfall på de palestinska sjukhusen när livsuppehållande apparatur slutade att fungera och elen i operationssalarna försvann. Sånt glädjer Federley, eftersom det då inte behöver slösas bomber på de döda.

Nu har Federley konfererat med den israeliska ambassadören, ni vet, han som ersatte den galne vandalen som i ett försök att immitera Djinghis Khan gick bärsärk på en utställning. Den nya ambassadören tycks ännu inte hunnit träffa presumtiva mördare och kristna fundamentalister som de i Knutby, men Federley är väl nära nog.

Federleys åsiktsfränder


Mötet ledde till att den tidigare knarkaren Federley ska medverka i att försöka samla ihop sveriges rasister för att de ska kunna medverka i en 60-års fest för ett judiskt Israel där palestinier ska få vara andra klassens medborgare. Federley själv förklarade det genom att håna de som är för mänskliga rättigheter för palestinier, alla palestinier är terrorister menade han:

"- I Sverige tycker vi synd om den som tar på sig ett bombbälte."

Det är de här vi ska tycka synd om enligt Federley

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en gåta av stora mått: Hur fan lyckas man med att uppfostra en kille till att bli sån här?

Vad är det som får en människa som har det mesta och vuxit upp i ankdammen att bli ett sådant exemplar?

Skulle vilja att någon satte sig ner och pratade med den killen, i en lokal där han har alla bekvämligheter och allt han behöver och där man ska konfrontera honom med det han försvarar. Att verkligen se till att han ser, hör och upplever det han försvarar! Och se sedan om det händer något! Tror kanske inte det, men då har man gjort vad man kunnat... :-(

Anonym sa...

Det känns som att begreppet "liberalism" har urholkats en smula.

Anonym sa...

Är det egentligen inte lite väl mycket på Federley?
Det kanske hade varit bättre med en bilaga istället? :)
Men men... han gör allt för att hålla dom centerpartistiska traditionerna igång...
Ska inte nämna vilka tidsperioder, men den som kan sin sanna centerpartistiska historia vet att han inte varken är den enda eller värsta.
Det är faktiskt inte förbjudet att vara dum i huvudet...

Hampus Eckerman sa...

Tog bort en kommentar från en Palestina-förnekare. Såna troll får hålla till på sina egna mörkerbloggar.