2007-12-21

Bevis för extremism i moskéer förfalskade

Det har visat sig att "bevis" på extremism i brittiska moskéer har varit fabricerade. Falska kvitton för "extremt material" hade skapats för felstavade moskéer på felaktiga gatuadresser. Bakom den falska rapporten stod en "tankesmedja" som kallade sig själv Policy Exchange. Givetvis har rapporten utnyttjats av svenska fundamentalistiska hatbloggar som jihadisten i malmö som inte har något emot att sprida förfalskat material.Judiska studenter i USA får också betalt, 1000 dollar om året, för att lättare utföra aktivt lobbyarbete för Israel på universiteten. Dessutom har Israel återigen visat sin motvilja mot fred genom att vägra att acceptera en vapenvila med Hamas. Staten vägrar också att komma till ett fredsmöte i Moskva under de närmaste månaderna. Hellre ett fortsatt krig tycks vara tanken. Rasismen där fortsätter också som vanligt, när det palestinska paret Fatina och Ahmad Zubeidat ville flytta till den israeliska staden Rakefet, hem för 150 familjer, fick de beskedet att de var "socialt inkompatibla".

Däremot har Israel gjort en bosättningspudel, de påstår att man inte nödvändigtvis hade några planer på en ny bosättning. Samtidigt tar dess högsta Romersk-Katolske ledare avstånd från från landets presentation av sig självt som en "judisk stat" och konstaterar att det inte finns någon fred i landet eftersom "Israel inte har någon vilja att skapa fred".

Mer nyheter:

1 kommentar:

Ida sa...

Föra gången, när du sågade Hans C Pettersson till fötterna, då sa han på sin blogg att du "tjänade några biliga poäng"...

...Kommer han någon gång att kalla sina lögner som j**la biliga och misär på längsta nivå..?!
Människa är totalt sjuk...
Kroniskt sjuk av sitt hat.